Capkin Kiz Admin
Mesaj Sayısı : 144 Yaş : 36 Nerden : istanbul Ruh Hali : Tuttuğunuz Takım : Rep : <div class="js-kit-rating"></div>
<div class="js-kit-comments"></div>
<script src="http://js-kit.com/reviews.js"></script> Kayıt tarihi : 13/12/08
| Konu: Bir Şehidin Mektubu Ptsi Ocak 05, 2009 5:04 am | |
| BİR ŞEHİDİN MEKTUBU Anam; Sizi ne kadar özledim bir bilsen Sızlar burnumun direği Asker çeviktir,erkek adam ağlamaz derler Ben her gece elimde tüfek; Er arkadaşlarım tek tek şehit olurken Ağlıyorum ana hem de utanmadan ağlıyorum. Burası soğuk ana! Üşüyorum,sarıp sarmanı özledim Sıcak tarhana çorbanı, Arkadaşlarımın “En büyük asker bizim asker”deyişini Unutamadım anaL Ah ana ah! Ne zormuş asker ocağı Soğuk duvarlar ardında sığınacak dalımsın Yarın gideceğim bizim tertiple Hepimizin içi yanıyor Hangimiz ölücez aramızdan kim gidecek? Ana bana bir şey olursa; Ağlama! Vatan Sağ olsun de. Çorabı bile olmayan erler gördüm Şehit düşen. İçimiz kan ağlarken Elimiz nasıl silah tutsun ana! Vatan sağ olsun dedik Kalbimizi surh yaptık Anam; Bekle beni gelecem anam Sıcak çorban için, Vatanım için, Senin için ana senin için Gelicem… Hepimiz yemin ettik vatanımızı böldürmemeye Vatanımın topraklarını hainlerin,zalimlerin Ellerine vermemeye Beni merak etme ana Benim dağ gibi komutanım Ateş gibi tüfeğim var, “Şehitler ölmez vatan bölünmez” Aklımıza kazımışız ana Ölsem de komaz ana Hepiniz sağlıcakla kalın Seni çok özledim ana çok özledim… ÇaPKın Kız | |
|